Voor 12u besteld, binnen 48u verzonden – maandag sluitingsdag.

[email protected]053 / 21 45 82

Blog

Inspiratie / nieuwe sterke dranken / realisaties / accessoires / uitzonderlijke wijnen

  • Dit was Rumtasting 1.0! dinsdag 25 september 2018 om 17u26
    De opkomst voor onze eerste rumtasting was een groot succes! Bedankt iedereen voor julllie aanwezigheid. We hopen dat jullie genoten én…
    Lees meer...
  • Benromach Sassicaia Finish 2018 donderdag 6 september 2018 om 17u03
    Benromach Sassicaia Finish 2018 (70cl, 45%) De vintage 2010 Benromach Sassicaia Wood Finish toont opnieuw de uitstekende kwaliteiten van de…
    Lees meer...

#STOKERIJDEMOOR Instagram

Bezoek onze winkel

Stokerij De Moor bestaat sinds 1910 en staat voor meer dan 5 generaties van vakmanschap...

wijnen-demoor
Locatie

Sinds 1910 staat De Moor garant voor een ruim assortiment aan wijnen, champagnes, spirits en likeuren. In onze stokerij distilleren wij naast tal van graanjenevers, ook heel wat specialiteiten waaronder een premium gin Flemish Gin 20-3, Elixir en Advocaat volgens het traditioneel recept.

In onze wandelwinkel kan je rustig alcohols, wijnen en producten uit onze eigen stokerij ontdekken. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal accessoires zoals decanteerkaraffen, ijsemmers, kurkentrekkers, etc.
Onze ruime keuze aan originele cadeauverpakkingen in alle prijsklassen, zoals houten kistjes met wijn of jenever, geschenkmanden of combinaties fles + accessoire, zijn al jaar en dag ons handelsmerk ( klik hieronder DE GESCHENKEN).

Als familiebedrijf met meer dan 100 jaar vakmanschap proberen we elke dag onze klanten te verzorgen met een persoonlijke service en deskundig advies. Er worden geregeld themadegustaties gepland (zie AGENDA), en elke zaterdag zetten wij een nieuw product in the spotlight dat kan ontdekt en gedegusteerd worden(IN THE SPOTLIGHT).

Daarnaast beleveren wij een groot aantal horecazaken vanuit de groothandel en verzorgen wij de relatiegeschenken van talloze bedrijven.

Gentsesteenweg 398 - B-9300 Aalst