Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

info@stokerijdemoor.be053 / 21 45 82

Rosé all day or bubble all the way!

Rosé all day or bubble all the way!

woensdag 30 mei 2018 - 14u32
Rosé all day or bubble all the way!

ROSÉ ALL DAY OR BUBBLE ALL THE WAY!
Zaterdag 2 juni van 11u tot 17u30 zijn wij in zomerstemming, en hopelijk jullie ook, voor een wijnbelevenis in het thema Rosé en Bubbels.
Drink Pink: roséwijnen in verschillende stijlen
Bij welke wijn kan je beter wegdromen dan bij een goed glas rosé? Eén verfrissende slok, en je zit in gedachten met je voeten in het zand, of gezellig aan het aperitieven in de tuin.
Droge roséwijnen uit de Provence zijn in trek. Wij laten jullie onder andere kennismaken met de roséwijnen van Domaine Ott. Maar ook de Loire brengt mooie droge exemplaren voort, zoals Sancerre rosé, gemaakt van pinot noir, en Chinon rosé, een 100% cabernet franc. Toch liever de volle, vlezige stijl waarvoor Tavel uit de Rhône gekend staat? Of een donkerroze, smaakvolle Bergerac Rosé uitproberen die wij zouden serveren bij een pittige paëlla met kip?

Let’s pop bottles
Ons gamma mousserende wijnen is zeer uiteenlopend. We openen een hele reeks bubbels voor jullie, elk met hun eigen stijl, en passend bij verschillende gerechten.
Champagnes
Met Billecart-Salmon en Barons de Rotschild hebben we 2 topchampagnes aan ons gamma kunnen toevoegen. Kom ze zeker proeven en laat ons weten wat jullie ervan vinden.
Daarnaast hebben we extrascherpe condities op champagne Ayala en champagne Nicolas Feuillatte!
10 soorten bubbels
Cava kent iedereen, maar met Pere Ventura Maria del Mar kunnen we je misschien iets nieuws leren kennen. De stille wijn van de Macabeo druif wordt enkele maanden gerijpt op vat, wat deze Gran Reserva cava extra cachet en zijn mooie gouden kleur geeft. Of de rode Italiaanse frizzante Lambrusco om je dessertbord mee te vergezellen? Of een “mousseux rouge” uit de Loire als onverwachte ontdekking. Freixenet brengt niet alleen een nieuwe prosecco op de markt in een Italiaanse designfles, maar ook een “Ice” en “Ice Rosé”, m.a.w. een cava om te drinken met ijs en bijpassende vruchtengarnituur. 

Promotie
Omdat de reacties op onze 11+1 actie tijdens onze vorige degustatie zo positief waren, passen we ook nu de promo 11+1 toe.
Bij aankoop van de geselecteerde wijnen ontvang je een 11+1 korting die je gemixt mag toepassen: kan je niet kiezen, en neem je graag verschillende flessen mee, dan krijg je de 12de fles gratis mee naar huis* (* bij een gemixte aankoop van 12 flessen wijn zal het de goedkoopste fles wijn zijn die gratis aangeboden wordt).
Summer vibes
Wij vertellen jullie graag meer over al de wijnen die we voorstellen. Wij voorzien een aantal bijpassende lekkernijen bij de verschillende wijnen ter inspiratie.

4 gratis witte wijnbekers
Tijdens onze vorige degustatie vlogen alle 50 sets luxe wijnglazen vlot de deur uit, dus hebben we voor deze degustatie een passend alternatief gezocht.
Op de beachbars aan de kust kan je niet naast de mooie witte wijnbekers kijken. Moët&Chandon is er ooit mee gestart als marketingstunt om hun witte herkenbare fles Moët Ice in de bijpassende witte wijnbekers te serveren met ijs, in plaats van in de obligate champagneflûte. En geef toe, het is heel smakelijk! 

Kom je graag langs op 2 juni, mail dan "ik kom proeven" naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de eerste 50 personen ontvangen van ons een mail met een voucher die je kan afdrukken en op de dag zelf inruilen voor een doos met 4 plexi witte wijnbekers*. (* om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om deel te nemen aan onze actie, beperken wij de vouchers tot 1 exemplaar per gezin/rekening).