Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

info@stokerijdemoor.be053 / 21 45 82

De nieuwe Limited Edition Absolut Movement is beschikbaar: 3 cocktails om uit te testen

De nieuwe Limited Edition Absolut Movement is beschikbaar: 3 cocktails om uit te testen

zaterdag 10 oktober 2020 - 13u50
De nieuwe Limited Edition Absolut Movement is beschikbaar: 3 cocktails om uit te testen

Get Up, and get moving with New Limited-Edition Absolut Movement! Na de limited edition Tomorrowlandfles van dit voorjaar, hebben ze een nieuwtje. De nieuwe Limited Edition kwam uit op 1 oktober en is geïnspireerd op het feit dat mensen doorheen verschillende levenslopen kunnen samenkomen. Absolut Movement viert de idee van mensen die samenkomen en hun ervaringen met elkaar delen. De vorm van de fles, die op een draaikolk lijkt, verwijst daar naar, de 16 draaien komen samen in het midden van de fles. Dit toont aan dat iedereen, gelijk waar ter wereld, kan genieten van "moving moments". Begin dus maar al te shaken met deze Absolut Movement fles tijdens de feestdagen.

Wervelende "MOVING COCKTAILS"

Kom volledig in de sfeer van Kerstmis en Nieuwjaar met deze cocktailrecepten op basis van Absolut Vodka. Mix ze voor familie en vrienden, ideaal voor een gezellig tijd. Tag je Absolut Movement Cocktail met de hashtag #AbsolutMovement of #AbsolutDrinks. In de fles zit de vertrouwde Absolut Vodka.

1. Absolut Sparkling Ice

          

Ingrediënten

Hoe mixen?

Doe de vodka en de schuimwijn zoals cava of prosecco in een mooi cocktail glas. Voeg er een grote ronde of vierkante ijsbal aan toe die je op smaak hebt gebracht met zelfgemaakte of gekochte cordial*.

*Om zelf cordial te maken met framboos OF passievruchten OF Komkommer/munt waarmee je je ijsblok kan op smaak brengen: Blend 100 g frambozen of passievuchtenpuree of een halve komkommer en 25 g munt met 500 ml simpele suikersiroop (sucre de cannes).

Strain dit door een fijne zeef en vul hiermee je ijsblokvorm op.

2. Absolut Twist and Soda
 
Ingrediënten
Hoe mixen?

Vul een laag tumblerglas met ijsblokken. Doe er alle ingrediënten in. Garneer met de zeste van pompelmoes of van limoen of van citroen.

3. Absolut Soda Spinfusion

      

Ingrediënten

Hoe mixen?

Vul een tumblerglas met ijsblokken. Doe er alle ingrediënten in. Place the test tube filled with store-bought or homemade cordial of your choice* in the glass and garnish with a lime wheel.

*Om zelf cordial te maken met framboos OF passievruchten OF Komkommer/munt waarmee je je ijsblok kan op smaak brengen: Blend 100 g frambozen of 100g passievuchtenpuree of een halve komkommer en 25 g munt met 500 ml simpele suikersiroop (sucre de cannes).

Strain dit door een fijne zeef en vul hiermee je proefbuisjes op