Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

info@stokerijdemoor.be053 / 21 45 82

Vaderdag ideetjes: maar liefst 14 nieuwe producten in ons assortiment!

Vaderdag ideetjes: maar liefst 14 nieuwe producten in ons assortiment!

zaterdag 15 mei 2021 - 16u48
Vaderdag ideetjes: maar liefst 14 nieuwe producten in ons assortiment!

Deze maand bracht veel nieuwigheden met zich mee! Zo mocht de horeca opnieuw de terrassen openen en kunnen we vanaf nu opnieuw meer mensen zien. Ook in onze winkel zijn er enkele nieuwigheden bijgekomen: bubbels, vodka, wijn en enkele sterke dranken. In dit blogbericht ontdek je de nieuwste producten uit ons assortiment!!! Zit daar misschien iets tussen voor papa?

Nieuwe bubbels: Veuve Clicquot, Pere Ventura en Moët & Chandon

Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old

De nieuwste telg in de Veuve Clicquot-familie! Je herkent hem aan het zwarte etiket, in tegenstelling tot het typische oranje etiket dat de Veuve Clicquot-champagnes meestal dragen. Extra Brut Extra Old is een assemblage van zes vintage champagnes en heeft een lage dosage.

Veuve Clicquot Extra Brut Extra Old is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €71,50.

Pere Ventura Art Edition Barcelona Primer Brut Reserva

Pere Ventura Primer is een cava van uitmuntende kwaliteit. Een elegante blend van Xarel-lo, Macabeo en Parellada, een reserva die meer dan 15 maanden rijping heeft gehad. De Art Edition straalt optimisme, levendigheid en heel veel positieve energie uit. De reeks telt zes verschillende ontwerpen, met elk hun eigen abstractheid.

Pere Ventura Art Edition Barcelona Primer Brut Reserva is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €9,90.

Moët & Chandon Rosé mini

Met dit mini-flesje Moët & Chandon Rosé kan je twee heerlijke glazen van deze prijswinnende rosé champagne drinken. Soepele, volle smaak.  Zolang de voorraad strekt wordt dit mini flesje champagne geleverd met een gepersonaliseerde schenktuit van Moët & Chandon!

Moët & Chandon Rosé mini is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €16,90.

 

Ook deze speciale vodka's zijn nieuw binnen!

Absolut Vodka Tomorrowland Limited Edition 2021

Eind juli organiseert Tomorrowland voor het tweede jaar op rij een online festival. Vanuit je zetel geniet je van de muziek van wereldberoemde dj's. Het gepaste drankje kan dan niet ontbreken. De officiële vodka van Tomorrowland, Absolut, brengt ook dit jaar weer een mooie Limited Edition op de markt! Zo brengen we toch wat festival-gevoel in huis. United we dance!

Absolut Vodka Tomorrowland Limited Edition 2021 is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €21,00.

Eristoff Pink

Het alomgekende vodkamerk Eristoff heeft nu ook een roze variant in zijn gamma. De vodka met aardbeiensmaak is lekker puur met ijs of kan gebruikt worden in verschillende cocktails.

Eristoff Pink is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €16,90. 

Le Philtre Organic Vodka

De vodka is 100% natuurlijk, biologisch en zonder toegevoegde suikers. Speciaal: de flessen worden gemaakt van gerecycleerd blauw glas, waardoor de kleur verschilt. Daardoor heeft iedere fles vodka een unieke kleur!

Le Philtre Organic Vodka is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €49,00.

 

Enkele heerlijke nieuwe wijnen 

Rhebokskloof MDS 

Deze Zuid-Afrikaanse rode wijn heeft smaken van rijpe bessen. De pittigheid in de wijn komt van de Shiraz-druif. De Mourvèdre-druif zorgt voor kruidigheid en structuur. Fijne tannines en een zachte afdronk! Perfect serve bij gekruid vlees op de BBQ, lamsvlees met aubergines, kruidige stoofpotjes, pasta met lamsgehaktballetjes of zoals in dit geval: pizza!

Rhebokskloof MDS is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €14,00. 

Tibor Gal "Titi" Egri Csillag-Eger

Een interessante, Hongaarse witte wijn gemaakt van Zengö, Sauvignon Blan, Szürkebarat, Czenszegi Füszeres, Leanyka, Viognier, Pinot Blanc, Traminer, Kiralyleanyka!  Lekker fris, zesty, kruidig, jasmijn, fruitig als appel en perzik.  Mooie zuren.  Zeker eens proberen met kruidige gerechten uit de wereldkeuken. Jong drinken.

Tibor Gal "Titi" Egri Csillag-Eger is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €9,20.

 

Martini zorgt voor twee nieuwe aperitieven deze zomer!

Martini Limoni

Een mousserende wijn die op smaak gebracht is met het beste van de citroen. Heerlijk levendig en tegelijkertijd fris van smaak: het ideale apertitief voor iedere gelegenheid. Serveer Martini Limoni in een groot glas met voldoende ijsklontjes en garneer eventueel met een schijfje citroen. Saluti!

Martini Limoni is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €10,90.

Martini Spritz Fiero

Een apero die vele mensen, en zeker vrouwen, blij kan maken! Fris en bitterzoet! Serveer Martini Spritz Fiero in een groot wijnglas met veel ijsblokken en een schijfje sinaasappel!

Martini Spritz Fiero is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshopvoor €9,90.

 

Nog meer nieuwe toppers!

Marula Oloroso Sherry Cask Finish Limited Edition

Deze exclusieve gin werd 5 jaar lang ontwikkeld en wordt gekenmerkt door de finish op Oloroso-sherryvaten. In de neus ontdek je het typische Marula-aroma in combinatie met een vleugje walnoot, zwarte bessen en rozijnen. In de mond merk je dat de typische nootachtige smaak van Oloroso sherry, het fruitige karakter van de Marulavrucht in balans brengt. 

Marula Oloroso Sherry Cask Finish Limited Edition is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €55,00.

Copperhead Non-Alcoholic

Mr. Copperhead brengt nu ook een niet-alcoholische gin op de markt! Net zoals bij de Copperhead Original start het proces van de Copperhead Non-Alcoholic met het inweken van de verschillende botanicals, wat de typische Copperhead-smaak geeft. De finishing touch bestaat uit een blending van het zuiverste bronwater en verfijnde distillaten. 

Copperhead Non-Alcoholic is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshopvoor €23,50.

Villa Massa Amaretto

Villa Massa Amaretto is een zachte amandellikeur, gemaakt van echte amandelen uit Sicilië. De likeur wordt gekenmerkt door een smaakvol aroma met kenmerkende tonen van marsepein en een intense, langdurige afdronk van amandel. Hints van vanille, kers en cacao complementeren de smaak. Geniet van de heerlijk zoete en zachte amaretto, puur met een blokje ijs.

Villa Massa Amaretto is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €25,90.

Irish Coffee O'Neill

Thuis zelf Irish Coffee maken is helemaal niet zo moeilijk! Maar wanneer je niet veel tijd hebt en toch verlangt naar een heerlijke Irish Coffee, dan is O'Neill wat jij nodig hebt! O'Neill is een blend van Jameson Whisky en Baileys met vers gezette koffie. Een toefje slagroom erop en jouw Irish Coffee is klaar.

Irish Coffee O'Neill is verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop voor €10,90.