Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

info@stokerijdemoor.be053 / 21 45 82

De beste producten van 2020 vs. de beste producten van 2021!

De beste producten van 2020 vs. de beste producten van 2021!

donderdag 29 juli 2021 - 11u02
De beste producten van 2020 vs. de beste producten van 2021!

We willen onze klanten altijd het beste van beste geven. Daarom maken wij voor onszelf wekelijks een top 5 waarin we de populairste producten van die week bekijken. We vergelijken vandaag de top 5 verkopen van de webshop van deze week met de top 5 van exact een jaar geleden. Wie heeft zijn plaats moeten afstaan? En welke product is nog steeds een vaste waarde in de top 5? We kunnen je alvast vertellen dat slechts één product opnieuw zijn plaatsje heeft veroverd én zelfs gestegen is in de lijst. Je ontdekt het in dit blogbericht!

 

 

 

 

 1. In 2020 Freixenet Italian Rosé mini, in 2021 klimt Macho Man Monastrell naar de top!

 

In 2020 was Freixenet Italian Rosé mini de nummer één van onze winkel. Het schattige, mooi afgewerkte flesje blijkt het ideale cadeau te zijn wanneer je iemand als getuige wil vragen of bij een geboorte. We moeten toegeven dat dit nog steeds een heel populair product is onder onze klanten, alleen heeft de Italian Rosé dit jaar niet de top 5 gehaald, spijtig... Geniet van deze bubbel als aperitief, bij bruschetta of gegrilde tonijn. Proef de verse bessen en onderliggende hints van witte bloemen en appel. Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €4,90. We hebben deze bubbels ook beschikbaar in het formaat 75 cl voor €10,50. 

Het is nu Macho Man Monastrell van het Spaanse wijnhuis Casa Rojo dat de eerste plek weet te veroveren. In 2020 kon je hem vinden op de tweede plaats, een absolute topper dus! What a man, deze Macho Man! Deze krachtpatser uit de streek van Murcia is verbluffend lekker. Deze 100% mediteraanse wijn is elegant, fijn, lekker fruitig en complex in de mond. Zijdezachte afdronk. MMM is de perfecte wijn om met je vrienden te genieten! Kruidige aroma's zoals tijm, rozemarijn, basilicum en munt maken deze wijn fris en elegant. Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €27,00. We hebben ook de magnum van 150 cl (€59,60) en de magnum van 300 cl (€150,00) binnen.

 

2. Macho Man Monastrell geeft zijn plaats af aan Miraval "Jolie & Pitt"

 

Je kon het eerder al lezen dat Macho Man Monstrell zijn weg naar de top heeft weten te vinden! De tweede plaats was vrij en deze neemt Miraval "Jolie & Pitt" met heel veel plezier in. De rosé, gemaakt in de Provence, is het resultaat van een samenwerking tussen het voormalige Hollywoodstel, Angelina Jolie en Brad Pitt, en de gerespecteerde wijnfamilie Perrin. Samen hebben zij grote plannen voor de toekomst in het maken van biologische wijnen. Ook deze rosé is gemaakt van biologisch geteelde druiven. Een elegante, pure rosé met fruitaroma's, zoals bessen. Uitgeroepen tot beste rosé ter wereld! Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €17,90.

 

3. In 2020 Ceder's Crisp non-alcoholische gin op nummer 3, vandaag een gin mét alcohol Sir Chill Gin!

 

Alcoholvrije alternatieven zijn al jaren in opkomst. Aan collectieve droogleggingsmaanden geen gebrek. "Ceder’s Distilled Non-alcoholic" is een creatie van Zuid-Afrikaan Craig Hutchinson en zijn Zweedse vrouw, Maria Sehlström. In 2017 werden zij verrast door een prachtige vallei in de omgeving van de Cederberg in Zuid-Afrika. In deze vallei vind je tal van kruiden terug, die er in optimale omstandigheden hun volle smaak en geur kunnen ontwikkelen. Momenteel hebben wij de "Ceder's Crisp" in ons gamma: een versie met vooral komkommer, kamille en veel jeneverbes. Probeer hem zeker te combineren met tonic voor een alcoholvrije G&T of in een cocktail zoals een "Valley Spritz". Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €19,50. 

Maar vandaag is Conscious drinking is dé trend. En het blijft niet langer beperkt tot januari. Want minderen kun je ook gedurende het jaar, parttime of fulltime. Bewuster en minder drinken is aangenamer dan helemaal niet drinken, that's for sure! Het is simpelweg een manier om op een meer verantwoorde manier met alcohol om te gaan. Gezien deze trend is het dan ook niet onlogisch dat een niet-alcoholische gin plaats moet maken voor een alcoholische gin. Sir Chill Gin is een uitzonderlijke gin met een duidelijke herkenbaarheid van tabak en een vleugje Vanille. Daarnaast vallen er nog tal van andere smaken te ontdekken zoals: mandarijn en amandelnoot… De combinatie van zowel vruchten, kruiden, planten en noten zorgen voor een complexe, nooit eerder geëvenaarde smaakexplosie! U leest het goed: Churchill's Gin kort samengevat: “Gin to its perfection”. Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €42,50.

 

4. Aardbeisiroop van Monin moet wijken voor onze eigenste Flemish Gin 23!

 Flemish Gin 23 verandert zijn naam en verpakking!

De aardbeisiroop van Monin bemachtigde in 2020 de vierde plaats van onze top 5. Deze siroop is goed als basis voor een cocktail of mocktail maar ook zeker geschikt voor koffie, frisdranken en smoothies. Maak met deze siroop een heerlijke mocktail in enkele minuten klaar: Vul een longdrinkglas met ijsblokken, schenk 2 cl Monin Aardbei in, voeg het sap van een halve limoen toe en leng aan met spuitwater. Werk af met een stukje limoen, een aarbei en een takje munt. Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €10,50.

Stiekem vinden we dit niet erg... want onze eigenste Flemish Gin 23 komt dit jaar de top 5 ingekropen. Dat is voor ons extra bijzonder want net dit jaar kreeg onze gin een nieuwe verpakking en nieuwe naam, kortom een volledig nieuwe rebranding. Meer weten over de transformatie? Check dan snel dit blogbericht! Flemish Gin 23 is een ambachtelijke premium gin, dubbelgestookt in kleine hoeveelheden in originele koperen alambiek. Aan het basis graandistillaat worden 23 kruiden toegevoegd waaruit een verrukelijke gin ontstaan. Deze kruiden zijn niet alleen de klassieke botanicals, maar ook zelden gebruikte ingrediënten zoals hop, johannesbrood en duizendblad. Het is een gin met een complexe smaak met jeneverbes als solide basis voor intense smaken van kruiden en citrusfruit. Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €39,00.

 

5. Del Professore Vermouth Rosso in 2020 op de vijfde plaats, in 2021 sluit Moon Gin de top 5!

 Moon Gin wint opnieuw platinum en gouden medaille

De vijfde plaats was in 2020 voor de rode vermouth Del Professore. Maar die is helaas zijn plaats verloren aan Moon Gin! Vermouth del Professore rosso is een Italiaanse vermouth, gemaakt van 100% Italiaanse wijnen. Dankzij de toevoeging van 13 verschillende kruiden uit de Alpen gebieden, krijgt de drank een prachtige complexiteit. Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €25,00.
 
Gins veroveren duidelijk dit jaar de top 5 van onze (web)shop. Na Sir Chill Gin en Flemish Gin 23 sluit ook Moon Gin aan in het rijtje van best verkochte producten. Jeneverbes, citrus, maar ook een beetje kaneel zorgen ervoor dat Moon Gin verfrissend, zoet en tegelijk ook bitter smaakt”, klinkt het. Naast hun Platina Award binnen de categorie "gedistilleerde gins", kreeg deze Belgische topper ook goud voor het flesontwerp. Wij zijn fan! Dit product is beschikbaar in onze winkel en onze webshop voor €39,50.