Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

info@stokerijdemoor.be053 / 21 45 82

Een glas delen of een cadeau geven... voor Valentijn ❤️

Een glas delen of een cadeau geven... voor Valentijn ❤️

dinsdag 14 februari 2023 - 08u54
Een glas delen of een cadeau geven... voor Valentijn ❤️

Of je nu een persoon bent die uitgebreid Valentijn viert of niet... een goed glas gaat er altijd in. Wij geven je alvast wat inspiratie voor de ideale fles. Daar kan je een passend kaartje aan toevoegen en… bingo, het ideale Valentijnscadeau ❤️

# Pink Velvet

Dis(aronno) is a cocktail for lovebirds. Deze Pink Velvet Cocktail moet je proberen! De creamlikeur in combinatie met verse frambozen is heerlijk. In deze video vind je het recept! Cadeautip: Disaronno Velvet zit nu samen met twee glazen in een leuke geschenkverpakking. Bestel hier voor €19,50!

# Say it with Moët & Chandon

 

Moët & Chandon Rosé Impérial Box With Text €55,95

Een geschenk geef je recht uit het hart. Moët & Chandon maakt je cadeau nog specialer door de juiste boodschap op hun geschenkdoos te zetten. Van I Love You tot Cheers To You, er zijn heel wat mogelijkheden om uit te kiezen!

Moët & Chandon Brut Impérial Make It Yours Box €49,95

Of zeg het met je eigen woorden: ontdek de personaliseerbare giftbox van Moët & Chandon, voorzien van een blanco plek om met de bijhorende gouden pen jouw liefdesboodschap te noteren. In de doos zit een fles Moët & Chandon Brut Impérial.

# I'm blue dabedie dabeda

Nieuw en exclusief! Copperhead Scarfes Bar Edition €49,00

Slechts in 5 shops over heel België beschikbaar. De onverwachte toevoeging van pijnboompitten, dennenbloesem en een uniek appeldistillaat maakt deze nieuwe Copperhead Scarfes Bar Edition heel uniek. Aroma's van bloesem, schors en houtsnippers in de neus, een romig mondgevoel en een kruidig karakter, allemaal samengevoegd met frisse hints van appel.

# Partners in wine

Casa Rojo Macho Man €23,50 - Casa Rojo Tintafina €23,50

Een wijn voor hem en voor haar! Beide krachtig en vol, mooi in harmonie naast elkaar. Het koppel achter Casa Rojo - José Luis "Macho Man" en Laura "Tintafina" - verwachten dit jaar een kindje. Betekent dat ook dat we een nieuwe wijn van Casa Rojo mogen verwachten? Wij hopen alvast van wel!

# Collector's Item

Veuve Clicquot Grande Dame Brut 2012 €159,00

Deze fles springt in het oog! Het label is van de hand van de Japanse kunstenaar Yayoi Kusama. Een topscore van 96/100 in Wine Enthusiast. Wist je dat deze speciale millésimé cuvée "Grande Dame" haar naam verwijst naar de oprichtster van het befaamde champagnehuis, Madame Clicquot? Zij was grote fan van de Pinot Noir druif, waardoor deze druif steeds zeer herkenbaar aanwezig is in het smaakprofiel van La Grande Dame Champagne.

ONTDEK HIER ONZE VALENTIJNS PLAYLIST VOOR EEN GESLAAGDE AVOND!