Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

[email protected]053 / 21 45 82

Over Stokerij De Moor
×

Attentie

Simple Image Gallery Pro Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

Likeur- en Wijnhandel De Moor is een familiebedrijf dat sinds 1910 garant staat voor een ruim assortiment aan wijnen, champagnes, spirits en likeuren. De passie voor wijn en gedistilleerd en de ondernemerszin werden ons met de paplepel ingegeven. Samen met een sterke familieband drijft dit de vierde en de vijfde generatie om het elke dag opnieuw nog beter te willen doen.

Zowel particulieren, firma’s als horecazaken kunnen bij ons terecht. Ons gamma bevat een aantal vaste waarden omdat wij doorheen de jaren zowel voor de wijnen, champagnes als voor de sterke dranken exclusief verdeler zijn geworden van een aantal topmerken in hun genre. Wij volgen echter op alle vlakken de trends op en passen ons aanbod dan ook voortdurend aan.

Bovendien kunnen wij u verrassen met een uitgebreid gamma producten uit het stomende, borrelende hart van ons familiebedrijf, stokerij De Moor.  We vervolledigen ons aanbod met verschillende accessoires en toebehoren zoals wijnaccessoires, karaffen, een uitgebreide collectie glazen, uw toebehoren voor de perfecte Gin&Tonic, etc.

Wij doen ons best om onze klanten zo veel mogelijk kwalitatief advies en persoonlijke service te geven.  Plant u bv. een etentje thuis of organiseert u zelf een feestje, dan helpen wij u graag verder bij de keuze van het aperitief of de wijn, en kunnen wij u begeleiden bij het inschatten van de aantallen.

In onze wandelwinkel is het aangenaam vertoeven. Wij willen dat u in alle rust uw keuze kan maken. Wij besteden veel aandacht aan onze cadeauverpakkingen, verzorgde en originele geschenken zijn al jaar en dag ons handelsmerk.

{gallery}galerij/over-ons{/gallery}