Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

info@stokerijdemoor.be053 / 21 45 82

Pasen staat voor de deur!

Pasen staat voor de deur!

woensdag 20 maart 2024 - 15u11
Pasen staat voor de deur!

Terwijl de lente stilaan haar intrede doet, staat ook Pasen alweer voor de deur. De kinderen mogen paaseitjes rapen in de tuin maar als volwassenen mogen we onszelf ook verwennen met chocoladelekkernijen. Wij geven je wat inspiratie!

Advocaatpralines De Moor

 

 Een doosje ambachtelijke pralines met een smeuïge advocaatvulling. We kunnen garanderen dat de doos niet lang zal meegaan... in 1 2 3 zijn ze op!

Cacaolikeur De Moor

Onze cacaolikeur is als het ware een vloeibaar paaseitje, for adults only! Gestookt van cacaonibs, dat zijn pure gebroken en geroosterde cacaobonen. Subtiele smaaksensaties van (donkere) chocolade. Heerlijk! Cacaolikeur wordt vaak gebruikt als ingrediënt in cocktails, zoals de beroemde chocolademartini, of als toevoeging aan koffie of warme chocolademelk. Het kan ook puur worden genoten als een digestief of dessertlikeur.

Advocaat De Moor

Advocaat De Moor is een smeuïge eier-crèmelikeur op basis van verse eierdooiers, volle melk, suiker en graanalcohol. Koud bereid om de natuurlijke smaak te behouden en gegarandeerd zonder smaak- of kleurstoffen. Puur natuur, dat proef je!

Deze diplomatenkoffie is een heerlijk extraatje op je paasbrunch of gewoon zo!

  1. Doe 1 cm advocaat in een hittebestendig glas
  2. Doe de melk in een milkpitcher en schuim ze op. Giet vervolgens op het laagje advocaat.
  3. Giet zorgvuldig de verse koffie door het melkschuim. Zo bekom je een heerlijke koffie met drie lagen.

Deze lekkere koffie werd gemaakt door Bar Sajet in Ninove, zeker een bezoekje waard voor lekkere koffies en heerlijke lunchkes!