Order binnen 48u verzonden – Maandag sluitingsdag
Verzendkost BE €7,50 | NL €10,00 | DE €10,00 | FR €13,00 | IT €22,50 | EU op aanvraag

info@stokerijdemoor.be053 / 21 45 82

Feestje in aantocht? Ontdek onze promoties op wijnen!

Feestje in aantocht? Ontdek onze promoties op wijnen!

donderdag 18 april 2024 - 15u07
Feestje in aantocht? Ontdek onze promoties op wijnen!

Omdat de eerste communies, lentefeesten en familiefeestjes eraan komen, willen we de mogelijkheid al bieden om te profiteren van enkele promoties.

Wijnbeleving op zaterdag 4 mei vanaf 11u!

Nog een kleine drie weken tot onze wijnbeleving. Kijk zeker je agenda na of je deze dag een uurtje de tijd hebt om te komen proeven. Wij hebben een mooie selectie wijnen, champagnes en cava aan jullie voor te stellen. Mail "ik kom proeven" en de namen van de deelnemers naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bevestig je komst.

Promotie op een gemixte aankoop van wijnen geselecteerd voor de wijnbeleving.* (Zie degustatielijst)

Bij afname van 12 flessen, krijg je 8% korting.
Bij afname van 24 flessen, krijg je 10% korting.
Bij afname van 36 flessen, krijg je 12% korting.

Bestellen kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding "promotie wijnbeleving." *Niet culumeerbaar met andere promoties die lopende zijn. Promoties geldig tot en met 04/05/2024.

Download onze volledige degustatielijst

Hieronder pikken we enkele kanshebbers uit onze degustatielijst die wij ideaal vinden voor jouw komende feestje, en die je nu alvast via mail kan bestellen aan bovenstaande promotievoorwaarde.

Pere Ventura Tresor Gran Reserva €13,90

 

Pere Ventura Tresor Rosé €13,50

 

Deze Gran Reserva Cava met jaartal kan je niet meer zomaar als ‘cava’ benoemen. Dit is een heel andere ervaring dan het standaard glaasje cava, en kan perfect dienen als begeleider voor een receptie met verfijnde hapjes. De rosé versie aanbieden naast de Brut versie geeft je gasten een upgrade in hun keuze.

 

Pere Ventura Ice White On The Rocks €11,50

Pere Ventura Ice Rosé On The Rocks €11,50

 

Is de sfeer van je feestje ongedwongen en heb je tijd om iets meer werk te steken in het glaasje bubbels van je gasten? Kies dan voor deze Pere Ventura Ice. Deze versie is iets zachter van smaak. De ideale manier om deze cava te serveren is “on the rocks”, in een groot wijnglas met een frisse garnituur erbij.

 

Bourgogne biedt enkele mooie klassiekers

Joseph Drouhin Lafôret Chardonnay €18,10

Joseph Drouhin Saint-Véran €21,50

 

Deze wijn past zich aan aan zoveel gerechten. Een elegante, frisse witte wijn met mooie zuren in de smaak. De wijn is vol en levendig. Heel lekkere Chardonnay zonder houtlagering met frisse florale geuren en smaken en mooie zuivere aroma’s.

 

Regnard Vézelay Le Clos €17,30

Joseph Drouhin Brouilly Hospices de Belleville €17,80

 

Een nieuwe referentie uit het noorden van Bourgogne die ons doet denken aan de structuur van Chablis is Vézelay van Regnard. In rood stellen we graag deze minder bekende maar goedgekeurde appellatie Brouilly Hospices de Belleville voor. Fruitig en soepel!

 

Ontdek onze twee instapgamma’s in wit - rood - rosé waarvan wij denken dat ze bij jullie gasten makkelijk in de smaak zullen vallen.

Uit de Languedoc introduceren we het gamma A d’Aussières, eigendom van de familie Rothschild.

  

A d'Aussières Blanc (100% Chardonnay) is vol, maar niet zwaar. Rijk en levendig!

A d' Aussières Rouge (Cabernet Sauvignon en Syrah) heeft mooi rood fruit en specerijen in de mond. De afdronk blijft lang en harmonieus.

A de Aussières Rosé (Cinsault, Grenache, Mourvèdre en Cabernet Franc) is rond en pittig, met een afdronk die wordt versterkt door een heerlijke frisheid.

 

Uit Bordeaux brengen de wijnen van Château Talmont de nodige verfrissing.

Château Talmont Blanc heeft een levendige smaak, aromatisch, fijne ondersteunende zuurtjes.

De rode Château Talmont heeft dankzij houtlagering voldoende kracht om zelfs bij je barbecue het nodige weerwerk te bieden.

Château Talmont Rosé is droog, pittig en aangenaam koel met een minerale afdronk.

 
  

Ons lijstje met uitgelichte wijnen sluiten we af met een klassieke sauvignon blanc uit de Loire die het bij onze klanten zeer goed doet: Les deux Tours.

 

Staan er koude visschotels en schaal- en schelpdieren op het menu? Dan is deze wijn de perfect match. Mooie aciditeit, veel body, rijk en rond en een mooie afdronk.

 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Een leuke tip voor een bedankje!

Een klein flesje, een groot gebaar! Bedank jouw gasten op gepaste wijze en schenk hen een klein flesje cava, gin, rum... we hebben ook twee voorstellen uit onze eigen graanstokerij om aan jullie voor te stellen!