Flessen
Gepersonaliseerd pakket
Geschenkmand
Gin & Tonic

Waarom bestellen bij likeur -en wijnhandel De Moor?

  • Originele geschenkverpakkingen Onze geschenken zijn trendy en steeds tot in de puntjes verzorgd. Een standaard flesje wijn toveren wij om tot een leuke bedanking voor een fijne samenwerking. De uitstraling van onze samengestelde pakketten (hoedendozen, plateaus, ijsemmers, picknickmanden) zijn vaak al een nuttig geschenk op zich.
  • Persoonlijk advies en snelle afhandeling Onze service dragen wij hoog in het vaandel, door onze jarenlange ervaring kunnen we u met raad en daad bijstaan waardoor u snel en zonder zorgen uw geschenken kan kiezen en bestellen. Dit kan via afspraak in de winkel, maar kan vaak zelfs gewoon via e-mail/telefoon.
  • Snelle levering Wij hanteren een leveringstermijn van 5 werkdagen te rekenen vanaf de bevestiging van de bestelling, tenzij anders overeengekomen.
  • Ruim aanbod, kwalitatieve producten en ruime voorraadWij bieden een ruim aanbod van kwaliteitsmerken, en voorzien het hele jaar door een grote voorraad, zodat onze klanten permanent de kans hebben om het juiste geschenk te vinden voor een specifieke gelegenheid.
  • Firmatarieven met hoeveelheidskortingRelatiegeschenken, eindejaarsgeschenken, kerstgeschenken, kortom alle B2B geschenken aan interessante condities.


Geschenk op maat

Naast onze verschillende geschenkvoorstellen, is een geschenk op maat van uw firma natuurlijk ook mogelijk. Heeft u een origineel cadeau-idee, vertel het ons, wij denken met u mee om uw geschenk op maat te ontwerpen dat beantwoordt aan uw specifieke eisen en budget.

Gepersonaliseerd geschenk

Vergroot uw merk- en naambekendheid, of laat uw geschenk er nog meer uitspringen door een persoonlijke touch toe te voegen aan uw geschenk. Een gepersonaliseerd geschenk zorgt ervoor dat de ontvanger je naam niet vergeet.

We bieden verschillende personaliseringsmogelijkheden aan:

  • Lever ons een sticker met uw bedrijfslogo, uw naamkaartje, wenskaartje, infoblaadje: wij personaliseren uw flessen of kistjes adhv een naamsticker op de fles, kist, een kaartje met uw naam en eindejaarswensen dat wij in de strik knopen, een foldertje die wij in het cadeautje stoppen, enz.
  • Voor meer info over gepersonaliseerde flessen gin zie